• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  “Ik wilde dat ik Sinjeur drie jaar geleden gevonden had”

  Contact opnemen

  “Ik wilde dat ik Sinjeur drie jaar geleden gevonden had toen mijn ouders, inmiddels ver in de tachtig, niet langer thuis konden wonen. Wat volgde was een lange lijdensweg van thuiszorg naar verzorgingstehuis waar het enige vooruitzicht was dat ze uit elkaar zouden worden gehaald. Na 3 jaar, en de uitputting nabij, vond ik Sinjeur, na een laatste poging in het doolhof van de Nederlandse zorg iets betaalbaars te vinden, waar mijn ouders bij elkaar konden blijven en wél adequaat verzorgd zouden worden.

  Binnen een week had Sinjeur een aantal particuliere huizen voor me gevonden. Binnen een maand kon ik mijn ouders verhuizen naar een prachtige plek waar ze liefdevol zijn onthaald en nu eindelijk kunnen genieten van een menselijke oude dag. Dat hebben we aan Sinjeur te danken.

  Sinjeur is een integere organisatie die het Nederlandse ”zorglandschap” volledig in kaart heeft, zowel in geografische als in financiële zin. De communicatie met Will Goossens is helder, vriendelijk en zorgvuldig. Het zorgadvies wat gegeven wordt is persoonlijk en op maat gesneden: Uitgebreid, compleet en inzichtelijk. En gezien de kwaliteit die wordt geleverd, ook heel erg betaalbaar. Kortom: Niets dan lof”.

  Simone woont al jarenlang in het buitenland en is de enige dochter

   

  Comments are closed.

  Inschrijven blog