• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  “Verrast over de zorgvuldigheid en de goede afstemming tussen onze vraag en de Sinjeur adviezen”

  Contact opnemen

  “Bij mijn man Jan* is twee jaar geleden vasculaire dementie geconstateerd. Er zijn meer dingen met zijn gezondheid aan de hand. Het geheel zorgt ervoor dat hij heel kwetsbaar is en dat zorg nodig is. Wij wonen nu nog samen in de woning die Jan jaren geleden zelf ontworpen heeft en het is voor ons ontzettend belangrijk om thuis te blijven.

  In een slapeloze nacht zat ik te googelen en toen kwam ik Sinjeur tegen. Ik voelde me aangesproken en heb op hun website mijn gegevens achtergelaten. Persoonlijk contact volgde. Het voelde goed en vertrouwd en ik heb een advies aangevraagd bij Sinjeur.
  Een week later ontving ik het Sinjeur-advies. Ik wist natuurlijk niet wat ik kon verwachten, maar 30 pagina’s had ik op die termijn niet verwacht. Ik was verrast over de zorgvuldigheid van het verslag, maar vooral over de goede afstemming tussen onze vraag en de Sinjeur adviezen. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan en heb een soort tien jaren plan gemaakt. Dit is nu de basis om met iedereen in gesprek te kunnen gaan”.

  Lees hier het volledige verhaal van Mw Storm te Apeldoorn*

  Comments are closed.

  Inschrijven blog