• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  Over de situatie van mijn ouders: “Ik weet nu wat mogelijk is en dat zorgt voor een gerust gevoel”.

  Contact opnemen

  Een dochter aan het woord:

  “Mijn ouders zijn beide in de tachtig en ze wonen nog in een eigen appartement. Hun gezondheidssituatie is erg fragiel. Hoewel er dementie in het spel is, willen mijn ouders onder geen beding van elkaar scheiden. Hoe moeilijk het ook is, tot nu toe redden zij het met hulp van mij, mijn zus en broers. En er is thuiszorg. Mijn vader heeft grote problemen met de eigen bijdrage. Hij wil de thuiszorg daarom zelfs opzeggen.

  Door te googelen kwam ik Sinjeur tegen. Ik wilde geen informatie van een zorginstelling en kwam niet wijs uit alle informatie die ik vond over de wlz, het cak, de eigen bijdrage. Ik heb met Sinjeur gebeld en mijn zorgen gedeeld over het opzeggen van zorg, maar ook mijn zorgen over de toekomst kwamen ter sprake. Er hoeft niet veel te gebeuren om de situatie van mijn ouders te verslechteren waardoor ze niet langer zelfstandig kunnen wonen. Wat komt er dan op ons af! Het contact verliep prettig en na een intake, kreeg ik informatie toegestuurd. Ik heb ervoor gekozen een ‘snel en efficiënt’ advies aan te vragen.

  Nadat ik het ontving heb ik de uitvoerige informatie en documentatie doorgenomen. Ik was er blij mee. Het oerwoud aan regels en voorzieningen is me nu duidelijk. Het advies helpt echt. Niet alleen in de huidige situatie waarin mijn ouders nog zelfstandig wonen. Ook naar de toekomst toe zijn diverse oplossingen in kaart gebracht. De situatie van mijn ouders kan elk moment verslechteren. Ik weet nu wat mogelijk is en dat zorgt voor een gerust gevoel. Ik zal zeker nog contact opnemen met Sinjeur als het nodig is; het contact was prettig en het advies was op de maat van mijn ouders. Ik kan iedereen aanbevelen om contact op te nemen met Sinjeur”.

  , , , , , , ,

  Comments are closed.

  Inschrijven blog