• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  Particuliere zorg: 400+ keuzes

  Contact opnemen

  Particuliere zorg: ook oplossing voor minder welgestelde ouderen

  mantelzorger

  Particuliere zorg biedt oplossingen voor ouderen die zorg nodig hebben en niet naar het verpleeghuis willen.
  Wanneer u op internet zoekt ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn inmiddels bijna 400 particuliere zorgvoorzieningen. Vrijwel dagelijks ontstaan er nieuwe initiatieven.

  Elke particuliere zorgorganisatie heeft eigen kenmerken, bijzonderheden én voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Met meer dan 300 voorzieningen neemt de concurrentie toe. Waarbij elke zorgorganisatie natuurlijk ook nog eens voor eigen parochie pleit.

  Als leek is het zo goed als onbegonnen werk om eruit wijs te reken. U loopt al snel vast. Hoe zit het precies met de particuliere ouderenzorg? Waar moet u aan denken? Wat maakt de particuliere zorg bijzonder en waar moet u op letten?

  U staat in al uw facetten centraal, ook als echtpaar

  U als oudere met uw historie, levensbehoeftes en wensen staat centraal in de passie en de visie die de particuliere zorg in praktijk brengt. Dat start letterlijk en figuurlijk bij de eerste kennismaking en de wijze waarop u ontvangen en te woord wordt gestaan. Het zit vervlochten in vele grote en kleine elementen. Weten wie u bent met uw levensgeschiedenis, wat uw liefhebberijen, uw voorkeuren en uw eigenaardigheden zijn en dat op de menselijke maat gebruiken en doorvoeren zorgt voor een fijn leefklimaat en meer persoonlijke aandacht.

  In de particuliere zorg zijn er vele oplossingen mogelijk: bij u thuis of in een woonzorgcentrum. Voor een individuele oudere of voor echtparen. Zo kan intensieve zorg voor de partner die dat nodig heeft gecombineerd worden met een goede leefomgeving voor de partner die nog gezond is. Een scheiding op hoge leeftijd, die in de reguliere zorg eerder regel dan uitzondering is, kan worden voorkomen.

  Daar blijft het niet bij, zo illustreren de volgende praktijkvoorbeelden uit de particuliere zorg.
  Maakte u bijvoorbeeld vroeger veel werk van uw kapsel, dan wordt daar in de particuliere zorg ook tijd voor gemaakt. Is er per ongeluk een vlek op uw lievelingsblouse terecht gekomen, dan kunt u hem vaak nog dezelfde dag schoon en gestreken weer aantrekken. Toen een oudere heer gehecht bleek aan zijn pauw, verhuisde de pauw mee naar het particuliere woonzorgcentrum en werd een onderkomen in de tuin getimmerd.

  Zorg thuis

  Een particuliere verzorgster of verpleegster komt op uw verzoek en op tijdstippen die u schikken. Hij of zij past zich aan, aan uw wensen en uw persoonlijkheid. Geen vraag is teveel. Of het nu gaat om de dagelijkse verzorging van u, om specifieke verpleegkundige handelingen of om 12- of 24-uurs aanwezigheid.

  Vaak bijzondere, maar toch ‘gewone’ gebouwen

  particuliere ouderenzorgKiest u voor een particulier woonzorgcentrum dan gaat u niet naar 'een instelling'. Een buitenplaats, een villa, een historisch monument in een stadskern of juist in een parkachtige omgeving. De particuliere zorg onderscheidt zich van andere zorgaanbieders doordat zij in een bijzonder gebouw zijn gehuisvest.
  En hoe gek het ook klinkt: dat bijzondere gebouw is ook weer ‘gewoon’. ‘Gewoon’ omdat u aan de buitenkant niet ziet dat het om een zorgorganisatie gaat. ‘Gewoon’ omdat de binnenkant niet als een zorgorganisatie is ingedeeld en ingericht. Zo ontbreken de gangen waarlangs allemaal dezelfde appartementen te vinden zijn. 
  Particuliere zorgVaak zijn individuele ruimtes groter dan in de reguliere zorg en zijn de kamers niet allemaal identiek aan elkaar. Als bewoner kiest u voor uw individuele appartement en kunt u dat naar eigen wens inrichten en stofferen.

  Particuliere zorg in veel variaties

  Particuliere zorg is er in veel variaties, ook als het om kosten gaat.
  Bent u op zoek naar de beste oplossing, tegen de beste prijs?
  Bespaar veel tijd en moeite met zoeken en schakel Sinjeur in.

  Wij brengen u op een snelle en deskundige wijze op de hoogte van:

  • Particuliere zorgoplossingen die bij uw leefwijze passen en in uw situatie mogelijk zijn en
  • Vergelijken prijzen en geven inzicht in kosten.

  Voorkom zorgen en gedoe bij uw zoektocht naar goede particuliere ouderenzorg!

  Vraag nu aan:

  Inschrijven blog