• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  “Ik vond via Sinjeur goede en prettige verzorgsters”

  Contact opnemen

  Seniore man Sinjeur Afbeeldingen

  Ik ben inmiddels ruim de 80 gepasseerd en kan terugkijken op een rijk en interessant leven.
  Mijn geestelijke vermogens zijn nog zo goed als toen ik advocaat was. Maar dat lijf van me, tja, dat wil niet meer zo. Ik meende er goed aan te doen om naar een verzorgingshuis te gaan. Het bleek de verkeerde keuze voor mij en het kostte me ook nog eens € 2200 per maand. Ik wilde waar voor mijn geld. Inmiddels woon ik weer in mijn eigen appartement. Met hulp van Sinjeur vond ik twee goede en prettige verzorgsters die nu bij mij thuis komen. Samen met hun run ik mijn huishouden en natuurlijk houden zij ‘een oogje in het zeil’ zodat mijn kinderen zich geen zorgen meer hoeven te maken. Mijn eigen bijdrage is hierdoor ook nog eens flink verlaagd.

  , , ,

  Comments are closed.

  Inschrijven blog