• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  Klantervaringen

  Contact opnemen
 • “Op heldere wijze inzicht in het enorme doolhof”

  * * * * *

  “Ik had vragen over de diverse zorgmogelijkheden en daarvoor bestemde instellingen tbv mijn moeder van 89 jaar.
  Mw Goossens heeft op heldere wijze inzicht gegeven wat de mogelijkheden voor mijn moeder zijn in het enorme doolhof van wetgeving, aanbieders en wat de kosten/eigen bijdrages zijn bij al die te onderscheiden vormen van intra- en extramurale zorg. Ook toen ik achteraf nog vragen had, was het geen moeite die adequaat te beantwoorden. Hartelijk dank Sinjeur”.

  Aldus Hans van den Brink  op Google

 • “Dit advies past als een jas”

  Onze ouders zijn eind 80 en wonen nog op zich zelf. Na een val komt één van hen in het ziekenhuis en vervolgens gaan ze samen naar een zorghotel waar de revalidatie kan plaatsvinden. Al snel komen wij er achter dat terug naar de eigenhuis-situatie niet realistisch is. Je struint het internet af naar informatie over het zorgstelsel en de zorgmogelijkheden. Een vrij fragmentarisch beeld ontstaat. Heel toevallig kwam ik op de site van Sinjeur. Na een telefonisch gesprek met mevr. Goossens hebben we een uitgebreid advies aangevraagd. Het advies geeft een zeer goed beeld van de zorgmarkt en de mogelijkheden. De diverse zorgregelingen en de diverse eigen bijdragen worden goed en duidelijk uitgelegd. Het persoonlijk advies past als een jas. We zijn nu in gesprek met de zorgorganisatie die in het advies is opgenomen.  Met aanvullende vragen kun je terugvallen op Sinjeur. Wij zijn uiterst tevreden met het advies.

  Familie Van der Vlugt, Neerijnen

 • “Heel veel dank voor het luisterende oor en de zorg waarmee aan onze wensen voldaan is”

  Omdat wij op korte termijn op zoek waren naar een fijne woonzorgvoorziening voor mijn ouders, kwamen wij via internet in aanraking met Sinjeur. Sinjeur is bekend met allerlei particuliere woonzorgvoorzieningen, en om die reden hebben wij contact opgenomen. Blij verrast waren wij toen zij een week later al rapport uitbracht aan ons over geschikte voorzieningen die aan onze eisen voldeden. We zijn Mw. Goossens dan ook heel dankbaar dat zij op zo’n korte termijn geschikte woonzorgvoorziengen gevonden heeft waar bovendien direct plek is.
  Heel veel dank voor het luisterende oor en de zorg waarmee aan onze wensen voldaan is.

  Hartelijke groet Janny Draijer-Ballast

 • “Ik wilde dat ik Sinjeur drie jaar geleden gevonden had”

  “Ik wilde dat ik Sinjeur drie jaar geleden gevonden had toen mijn ouders, inmiddels ver in de tachtig, niet langer thuis konden wonen. Wat volgde was een lange lijdensweg van thuiszorg naar verzorgingstehuis waar het enige vooruitzicht was dat ze uit elkaar zouden worden gehaald. Na 3 jaar, en de uitputting nabij, vond ik Sinjeur, na een laatste poging in het doolhof van de Nederlandse zorg iets betaalbaars te vinden, waar mijn ouders bij elkaar konden blijven en wél adequaat verzorgd zouden worden.

  Binnen een week had Sinjeur een aantal particuliere huizen voor me gevonden. Binnen een maand kon ik mijn ouders verhuizen naar een prachtige plek waar ze liefdevol zijn onthaald en nu eindelijk kunnen genieten van een menselijke oude dag. Dat hebben we aan Sinjeur te danken.

  Sinjeur is een integere organisatie die het Nederlandse ”zorglandschap” volledig in kaart heeft, zowel in geografische als in financiële zin. De communicatie met Will Goossens is helder, vriendelijk en zorgvuldig. Het zorgadvies wat gegeven wordt is persoonlijk en op maat gesneden: Uitgebreid, compleet en inzichtelijk. En gezien de kwaliteit die wordt geleverd, ook heel erg betaalbaar. Kortom: Niets dan lof”.

  Simone woont al jarenlang in het buitenland en is de enige dochter

   

 • “Qua ligging en geboden service voldoen de genoemde zorgvilla’s!”

  Een ouder echtpaar verblijft al jaren in het buitenland. Deze tachtigers zijn nog in redelijke gezondheid en willen korter bij de kinderen gaan wonen. Zij informeerden ons over hun wensen en eisen. Sinjeur ging op zoek en stuurde korte tijd later het gevraagde plaatsingsadvies.  Vanuit het verre buitenland stuurden zij het volgende bericht:

  “Hierbij bevestigen wij de ontvangst, met dank, van uw e-mail en het bijgevoegde plaatsingsadvies.
  De door u in uw advies genoemde zorgvilla’s, kunnen zeker qua ligging en geboden faciliteiten aan onze wensen voldoen en wij bedanken u voor de aangeleverde informatie”.

   

 • “Ik werd een gesprekspartner in ‘zorgcircus’ Nederland”

  * * * * *

  “Toen mijn zus door een herseninfarct plotseling zorgbehoevend werd, had ik geen idee hoe juiste en betrouwbare informatie over “zorgcircus Nederland” bij elkaar te sprokkelen. Het was een tref dat ik al zoekend op het internet de website van Sinjeur tegenkwam. In overleg met mijn zus en haar dochter heb ik een rapport aangevraagd. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Het rapport en de telefonische gesprekken met Mevrouw Goossens heeft mij -namens de familie- tot een redelijke ingevoerde gesprekspartner gemaakt voor alle instanties (en dat zijn er vele) waar we mee te maken hebben gekregen. Resultaat is dat we een plek hebben gevonden waar ze in een eigen mooie flat 24 uur zorg krijgt”.

  Aldus Gerard Savenije  op Google

   

 • “Je gaat zoeken op internet en loopt al snel vast”

  “De informatie van Sinjeur was voor ons zeer welkom. Mijn moeder had zich vele jaren gelegen ingeschreven bij een verzorgingshuis, dat aanleunkamers verhuurde met de zekerheid van zorg als het nodig zou worden. Omdat het steeds nog niet zo dringend leek, heeft ze nooit de stap gezet om te verhuizen uit de stad waar ze zo graag woont.

  Maar de tijden zijn veranderd. Toen we besloten dat het toch beter was om wel die stap te zetten, was het ineens niet meer mogelijk. Er was een grote wachtlijst gekomen voor mensen met een CIZ-indicatie voor langdurige zorg. En ook al is mijn moeder 95 en is ze het afgelopen jaar gaan kwakkelen, zo’n indicatie zit er voorlopig niet in.

  Daarom vroegen we ons af of een particulier zorgcentrum misschien een oplossing was. Je gaat zoeken op internet en loopt al snel vast. Voornamelijk omdat je geen idee hebt wat die huizen bieden en welke voorwaarden ze stellen. Het rapport van Sinjeur gaf ons niet alleen veel informatie over de regelgeving, maar bood ook oplossingen.

  We hebben hierover nog geen besluit genomen, maar weten wel in welke richting we het gaan zoeken. Heel fijn”.

  Marlies Op de Kamp uit Beusichem

 • “Verrast over de zorgvuldigheid en de goede afstemming tussen onze vraag en de Sinjeur adviezen”

  “Bij mijn man Jan* is twee jaar geleden vasculaire dementie geconstateerd. Er zijn meer dingen met zijn gezondheid aan de hand. Het geheel zorgt ervoor dat hij heel kwetsbaar is en dat zorg nodig is. Wij wonen nu nog samen in de woning die Jan jaren geleden zelf ontworpen heeft en het is voor ons ontzettend belangrijk om thuis te blijven.

  In een slapeloze nacht zat ik te googelen en toen kwam ik Sinjeur tegen. Ik voelde me aangesproken en heb op hun website mijn gegevens achtergelaten. Persoonlijk contact volgde. Het voelde goed en vertrouwd en ik heb een advies aangevraagd bij Sinjeur.
  Een week later ontving ik het Sinjeur-advies. Ik wist natuurlijk niet wat ik kon verwachten, maar 30 pagina’s had ik op die termijn niet verwacht. Ik was verrast over de zorgvuldigheid van het verslag, maar vooral over de goede afstemming tussen onze vraag en de Sinjeur adviezen. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan en heb een soort tien jaren plan gemaakt. Dit is nu de basis om met iedereen in gesprek te kunnen gaan”.

  Lees hier het volledige verhaal van Mw Storm te Apeldoorn*

 • Over de situatie van mijn ouders: “Ik weet nu wat mogelijk is en dat zorgt voor een gerust gevoel”.

  Een dochter aan het woord:

  “Mijn ouders zijn beide in de tachtig en ze wonen nog in een eigen appartement. Hun gezondheidssituatie is erg fragiel. Hoewel er dementie in het spel is, willen mijn ouders onder geen beding van elkaar scheiden. Hoe moeilijk het ook is, tot nu toe redden zij het met hulp van mij, mijn zus en broers. En er is thuiszorg. Mijn vader heeft grote problemen met de eigen bijdrage. Hij wil de thuiszorg daarom zelfs opzeggen.

  Door te googelen kwam ik Sinjeur tegen. Ik wilde geen informatie van een zorginstelling en kwam niet wijs uit alle informatie die ik vond over de wlz, het cak, de eigen bijdrage. Ik heb met Sinjeur gebeld en mijn zorgen gedeeld over het opzeggen van zorg, maar ook mijn zorgen over de toekomst kwamen ter sprake. Er hoeft niet veel te gebeuren om de situatie van mijn ouders te verslechteren waardoor ze niet langer zelfstandig kunnen wonen. Wat komt er dan op ons af! Het contact verliep prettig en na een intake, kreeg ik informatie toegestuurd. Ik heb ervoor gekozen een ‘snel en efficiënt’ advies aan te vragen.

  Nadat ik het ontving heb ik de uitvoerige informatie en documentatie doorgenomen. Ik was er blij mee. Het oerwoud aan regels en voorzieningen is me nu duidelijk. Het advies helpt echt. Niet alleen in de huidige situatie waarin mijn ouders nog zelfstandig wonen. Ook naar de toekomst toe zijn diverse oplossingen in kaart gebracht. De situatie van mijn ouders kan elk moment verslechteren. Ik weet nu wat mogelijk is en dat zorgt voor een gerust gevoel. Ik zal zeker nog contact opnemen met Sinjeur als het nodig is; het contact was prettig en het advies was op de maat van mijn ouders. Ik kan iedereen aanbevelen om contact op te nemen met Sinjeur”.

 • “Nu is het onze moeder die zelf aangeeft dat zij niet langer thuis wil wonen”

  Dochters Sinjeur Afbeelding

  Onze vader overleed vorig jaar op 78 jarige leeftijd. Hij mopperde in de laatste periode over vergeetachtigheid van mijn moeder. Na het overlijden van mijn vader merkten mijn zus en ik dat er meer aan de hand is. Wij vermoedden dat er sprake is van beginnende dementie. Onze  moeder woont nog zelfstandig in een eigen huis en we maakten ons zorgen. We hebben overlegd met de huisarts. Die stelde dat mijn moeder eerst zelf om hulp of zorg moest vragen. Maar wij vonden dat het zo niet langer kon. Via Sinjeur brachten wij, met onze moeder, meerdere kennismakingsbezoeken bij particuliere verzorgingshuizen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open, maar ook voor mijn moeder! Nu geeft ze zelf aan dat zij niet langer thuis wil wonen.

 • “Ik vond via Sinjeur goede en prettige verzorgsters”

  Seniore man Sinjeur Afbeeldingen

  Ik ben inmiddels ruim de 80 gepasseerd en kan terugkijken op een rijk en interessant leven.
  Mijn geestelijke vermogens zijn nog zo goed als toen ik advocaat was. Maar dat lijf van me, tja, dat wil niet meer zo. Ik meende er goed aan te doen om naar een verzorgingshuis te gaan. Het bleek de verkeerde keuze voor mij en het kostte me ook nog eens € 2200 per maand. Ik wilde waar voor mijn geld. Inmiddels woon ik weer in mijn eigen appartement. Met hulp van Sinjeur vond ik twee goede en prettige verzorgsters die nu bij mij thuis komen. Samen met hun run ik mijn huishouden en natuurlijk houden zij ‘een oogje in het zeil’ zodat mijn kinderen zich geen zorgen meer hoeven te maken. Mijn eigen bijdrage is hierdoor ook nog eens flink verlaagd.

 • “Het advies dat ik van Sinjeur kreeg, zette voor mij alles op een rijtje”.

  Seniore vrouw Sinjeur AfbeeldingMijn man, die van origine ingenieur was, kreeg dementie en het was niet meer veilig om thuis te blijven wonen. De huisarts drong aan op opname in een verpleeghuis. Tot elke prijs wilde ik dit voorkomen. Dat komt immers neer op een scheiding na meer dan 55 jaar huwelijk! Wij hebben geen kinderen en ik ben daarom zelf op zoek gegaan. Via internet kwam ik terecht bij Sinjeur. Het advies dat ik van Sinjeur kreeg, zette alle informatie en prijzen op een rijtje. De keuze werd hierdoor sneller en makkelijker. Bij een particuliere zorgorganisatie was specifieke zorg voor hem te krijgen én samen te blijven, ook al had ik een eigen appartement. Mijn man is inmiddels overleden en ik ben blij dat we tot het laatst samen hebben kunnen zijn.

 • Inschrijven blog