• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  “Het advies dat ik van Sinjeur kreeg, zette voor mij alles op een rijtje”.

  Contact opnemen

  Seniore vrouw Sinjeur AfbeeldingMijn man, die van origine ingenieur was, kreeg dementie en het was niet meer veilig om thuis te blijven wonen. De huisarts drong aan op opname in een verpleeghuis. Tot elke prijs wilde ik dit voorkomen. Dat komt immers neer op een scheiding na meer dan 55 jaar huwelijk! Wij hebben geen kinderen en ik ben daarom zelf op zoek gegaan. Via internet kwam ik terecht bij Sinjeur. Het advies dat ik van Sinjeur kreeg, zette alle informatie en prijzen op een rijtje. De keuze werd hierdoor sneller en makkelijker. Bij een particuliere zorgorganisatie was specifieke zorg voor hem te krijgen én samen te blijven, ook al had ik een eigen appartement. Mijn man is inmiddels overleden en ik ben blij dat we tot het laatst samen hebben kunnen zijn.

  , ,

  Comments are closed.

  Inschrijven blog