• Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Sinjeur
 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  Filter by Categories
  Blog
  Referenties
 • +100%-
 • 0345 53 00 33
 • info@sinjeur.nl
 • Vrijblijvend advies
 • Menu

  “Ik werd een gesprekspartner in ‘zorgcircus’ Nederland”

  Contact opnemen

  * * * * *

  “Toen mijn zus door een herseninfarct plotseling zorgbehoevend werd, had ik geen idee hoe juiste en betrouwbare informatie over “zorgcircus Nederland” bij elkaar te sprokkelen. Het was een tref dat ik al zoekend op het internet de website van Sinjeur tegenkwam. In overleg met mijn zus en haar dochter heb ik een rapport aangevraagd. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Het rapport en de telefonische gesprekken met Mevrouw Goossens heeft mij -namens de familie- tot een redelijke ingevoerde gesprekspartner gemaakt voor alle instanties (en dat zijn er vele) waar we mee te maken hebben gekregen. Resultaat is dat we een plek hebben gevonden waar ze in een eigen mooie flat 24 uur zorg krijgt”.

  Aldus Gerard Savenije  op Google

   

  ,

  Comments are closed.

  Inschrijven blog